Huis » Filmpjes » Duitse herder neukt mijn vrouw chantal janzeb naakt

Duitse herder neukt mijn vrouw chantal janzeb naakt


Dinsdag 8st, Augustus 2:36:53 Pm

Revisie duitse herder neukt mijn vrouw waarheid dat vrouwen
Stuur een gratis bericht naar Natklopper
Online
Natklopper
29 jaar vrouw, Stier
Europort, Netherlands
Engels(Geavanceerd), Russisch(Gemiddeld)
Archeoloog, Aanklager
ID: 3465618412
Vrienden: lawmons, pfiks_robert, Ziggy
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 164 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Sara
Bekeken: 9535
Telefoon: +312611-912-27
Stuur een bericht

Beschrijving:

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Ria 40 mijn vriendin en haar Duitse herder Alex 3. Ik dronk samen met mijn vriendin Ria een kopje koffie bij haar thuis toen er ineens iets seksueels tussen ons ontstond waar ik mij nu erg voor schaamt. Ik ken Ria al jaren via onze mannen die collega,s van elkaar zijn en ook regelmatig met elkaar gaan vissen.

Gemiddeld 1 keer per week drinken wij koffie bij elkaar, de ene keer komt Ria bij mijn thuis langs de andere keer kom ik bij haar. Dat is zo ontstaan jaren geleden en het klikt altijd goed tussen ons. Wij hebben dezelfde humor, zijn van dezelfde leeftijd, ik ben 39 jaar en Ria is 40, allebei hebben wij twee kinderen die ook in de zelfde leeftijd zijn, tussen de 13 en 16 jaar.

Onze gezinnen zijn praktisch gelijkwaardig aan elkaar en wij bespreken samen onze gezin dingetjes en wij gaan wij samen de stad in om kleding voor de kinderen te kopen, altijd gezellig en er is nog nooit een ongetogen woord tussen ons gevallen. Toen ik bij Ria aankwam liep zij nog in haar badjas, ja sorry verontschuldigde zij zich, ik liet vanmorgen Alex uit en hij sprong zomaar de vijver van het planzoen in.

Hij zat achter een stel eenden aan dus ik heb hem net onder de douche gegooid dat bakbeest lachte zij, Alex is een Duitse herder van drie jaar en het is verder altijd een lieve waakzame hond, zulke dingen kunnen nu eenmaal gebeuren. Vind hij dat niet erg om onder de douche te gaan vroeg ik? Jawel zei Ria, maar als ik hem eenmaal in de douchecabine heb kan hij geen kant meer op en kan ik hem wel wassen met hondenshampoo.

Ineens stond zij op en open haar badjas, kijk lachte Ria, dit is wel een nadeel en zij liet mij een paar schrammen op haar bovenbenen en platte buikje. Ik keek er naar, ik had Ria nog nooit naakt gezien en zag dat zij zich glad schoor. Alex kwam direct aanlopen toen Ria met haar badjas openstond, hij duwde pardoes zijn grote natte snuit tussen haar benen. Alex snoof tussen haar benen en Ria probeerde hem weg te duwen, af Alex zei zij met een giechelend lachje, joh hij krijg een stijve riep ik toen ik zijn rode stift onder zijn buik vandaan zag komen.

Alles ging zo snel,Ria verloor haar evenwicht en viel half over mijn heen, in een reflex had ik mijn handen uitgestoken om haar op te vangen, en een van mijn handen kwam per ongeluk tussen haar benen terecht. Haar blote borsten kwamen even in mijn gezicht terecht, Ria had stijve tepels. Hij moet mij niet naakt zien lachte Ria, dan is Alex bijna niet te houden en wil mij bespringen. Ik vond het maar vreemd en vroeg of Ria van mijn lichaam af kon gaan?

O ja uh stamelde zij, maar in plaats van op te staan gaf zij mij ineens een zoen volop mijn mond, ik schrok hiervan maar stom genoeg begonnen wij te tongzoenen. Ik werd er warm van, de zoen was teder en wond mij op, ik heb nooit eerder met een vrouw zo intiem gezoend. Seksueel gebeurde er ineens van alles tussen ons, Ria stak haar hand onder mijn rokje en ik voelde haar vingers bij mijn schaamlippen.

O Rebecca kreunde Ria toen onze lippen van elkaar gingen, ik ben zo geil. Ria kwam even omhoog van mijn lichaam en trok snel haar badjas uit, helemaal naakt ging zij op hier knieën op de grond zitten en vroeg of zij mijn slipje uit mocht doen? Ja doe maar hoorde ik mezelf nog helemaal in trans zeggen, het volgende ogenblik lag ik met mijn benen wijd op de bank en werd ik gelikt over en in mijn kutje door Ria.

Ik lag er bijna wezenloos naar te kijken en werd er ongelooflijk geil van, Ria probeerde steeds diepe met haar tong in mijn kutje te komen, mijn benen begonnen te trillen als een gek. Alex draaide driftig om Ria heen die zich helemaal in mijn verloor, ik heb geen vergelijking ervaringen met een vrouw, maar ik kan niet anders oordelen dat ik het beffen zoals Ria het deed, heerlijk vond.

Ik voelde mijn orgasme opkomen, ik moet volgens mij er heel hard bij gekreund hebben want Alex werd er ook heel nerveus van en zag ik tijdens mijn orgasme zijn snuit weer achter Ria,s billen duwen. Ik ging compleet uit mijn dak, wat gebeurt er allemaal riep ik en kwam heerlijk klaar. Ria keek mij aan vanuit mijn wijd gespreide benen, die hond is mijn aan het likken begon zij het uit te hijgen met wegdraaiende ogen.

Ik kon het niet goed zien wat Alex deed, maar het leek er zeker op. Wat bizar riep ik, Alex word geil van ons. Hoe ver kun je gaan dacht ik, en dat vind ik nog steeds nu dit gebeurd is. En wij zijn heel ver gegaan, dit had ik echt nooit van mezelf of van Ria verwacht. Kleed je ook uit Rebecca hijgde Ria die van mij weg draaide op de grond en op handen en knieën ging zitten.

Alex ging zijn natuur achterna en besprong Ria van achteren, hij was heel wilt en driftig, ik vond dat best wel eng. Maar er was uit het niets ineens een hele opwindende sfeer ontstaan waardoor dit gebeurde, achteraf vind ik het nog steeds niet normaal wat ik en Ria samen hebben gedaan. Maar hetgeen ik nu nog steeds de meeste moeite voor mezelf mee heb is dat wij het met een hond hebben gedaan. Ria heeft mij bezworen dat zij dit ook nooit had gedaan maar dat haar Reu zodra zij naakt door het huis liep, altijd wel probeerde over haar lichaam te likken.

Dat was die morgen ook gebeurt in de douche en daar was haar opwinding naar mij toe misschien wel door ontstaan. Ik was opgestaan en stond mij uit te kleden toen ik Alex daadwerkelijk pogingen zag doen om bij Ria naar binnen te komen. Ria slaakte allerlei kreten en riep dat ik Alex bij haar naar binnen moest geleiden, hoe moet ik dat doen vroeg ik echt onwetend en zelfs een beetje bang om te dicht bij de wilt te keer gaande hond in de buurt te komen.

Zijn grote voorpoten beschadigde haar rug maar Ria scheen dit niet te voelen, pak zijn lul Rebecca riep zij paniekerig, het zit in de buurt van mijn kut hijgde zij. Voorzichtig ging aan ik de zijkant van Ria,s lichaam geknield zitten, Alex probeerde driftig zijn dikke rode lul bij haar naar binnen te stoten, maar kwam steeds weer onder haar buikje terecht. Ik verzamelde al mijn moed bij elkaar en probeerde zijn lul te pakken, doordat hij zo wilt was lukte dit eerst niet, maar ineens had ik zijn lul vast en geleide ik de hondenlul haar openstaande van haar vocht glimmende kale kutje in.

Hij zit er in begon Ria te gillen toen ik snel mijn hand onder Alex zijn buik terug trok. Alex begon Ria heel wilt en vlug te neuken, ik stond te trillen op mijn benen en kon het bijna niet geloven dat dit echt gebeurde, Ria die geneukt werd midden in haar kamer door haar eigen Duitse herder. Het ging razend snel, zo hond heb dan ineens een natuurlijk drift en kracht dat is echt niet normaal, geen man in de wereld kan zo snel neuken volgens mij.

Ria kwam als een tierelier klaar, zij had geen enkele controle meer over zichzelf, vloekte tegen haar hond dat hij haar kapot neukte, maar weet dat beest veel die bleef heel snel door neuken, hij kwijlde en piepte aan een stuk door. O Rebecca gilde zij hij neuk mij gek, dit is zooooooo geil, jij moet ook neuken met Alex, dit moet je voelen schreeuwde zij het uit terwijl ik op nog geen meter afstand naar Ria en Alex stond te kijken.

Ria kwam weer klaar en leek het even niet meer te kunnen volhouden, zij liet zich plat op haar buik vallen waardoor Alex uit haar kutje schoot. Natte sporen achterlatend op de plavuizen kroop Ria bij Alex weg, de hond werd er alleen nog maar onrustige van, zijn hondenlul was op dat moment nog verder uitgezet en dikke dan voor hij in Ria,s kutje ging. Alex begon als een gek de vochtresten van de plavuizen te likken, ik keek naar Ria die echt open geneukt was door haar hond.

Zij was kletsnat tussen haar benen en zag volgens mij pas voor het eerst dat ik naakt stond. Ga op de grond zitten gebaarde zij, je moet dit ook een keer doen! Ik gloeide over heel mijn lichaam en was heel opgewonden van alles, ik was nog steeds in trans denk ik en ging in de zelfde positie op de grond zitten zoals Ria had gezeten. Een paar seconden later besteeg Alex mij, ik kon echt niet meer helder nadenken op dat moment en liet het gebeuren.

In een keer ramde hij zijn lul mijn kutje in. Een felle pijnscheut trok er even door mijn heen, zijn lul was niet heel lang maar wel dik. Alex was al vreselijk wilt te keer gegaan in het kutje van Ria en had volgens mijn zijn zaad nog niet verschoten, althans ik had het niet gezien, maar ik wist ook niet op dat moment hoe een hond klaar kwam. Alex begon aan een stuk door te ramen met zijn lul in mijn geil geworden kutje, ik voelde zijn lul heel goed,maar wel anders dan dat mijn man mij neukte.

Dit gebeurde heel snel en wilt, zijn poten hingen langs mijn lichaam en beschadigde mij gelukkig niet zoals bij Ria het geval was. Ik moest behoorlijk wat kracht op mijn armen uitoefenen om niet door Alex de kamer door geneukt te worden, zijn kracht was enorm en mijn orgasme kwam razend snel, ik gilde het uit.

Ria zag ik niet, die stond ergens achter Alex en hoorde ik alleen maar zeggen, dit is geil hé, dit is geil Rebecca. Mijn orgasme was heel heftig, het was zeker geil, maar ook niet normaal dat ik dit deed met een hond. Ik was alweer onderweg naar een volgend orgasme toen Alex ineens nog harde begon te piepen, het leek meer op janken toen zijn lul bijna niet meer neukte in mijn kutje maar wel heel dik werd.

Mijn kutje zat heel strak omklemt om de hondenlul en ik besefte ineens dat hij wel eens in mijn kon gaan spuiten. Ik begon te hijgen dat ik niet wilde dat Alex in mij klaar kwam, haal hem weg Ria moet ik hebben geroepen, het lukte mij niet om Alex van mij af te krijgen. Ik voelde mijn kutje pijnlijk strak worden en kreeg al zijn hondensperma in mijn kutje gespoten.

Ria stond te juichen ergens in de kamer, hij kom klaar en spuit je kut vol Rebecca riep zij euforisch. Ik voelde Alex ook spuiten, zijn stralen zaad waren veel krachtige dan als een man in je klaar komt. En ondanks alle seksuele opwinding en orgasme,s die ik had gekregen, voelde ik mij ineens heel gekwetst en vernederd. Dit wil ik niet uiten ik mijn emotie en begon ook te huilen, Ria schrok ook van mijn reactie en riep tegen Alex dat hij af moest gaan.

Alex piepte en hijgde nog na, hij bewoog niet meer maar bleef nog wel over mijn rug hangen, zijn gewicht drukte zwaar op mij. Ria deed een poging om Alex van mij af te halen, het duurde voor mijn gevoel een eeuwigheid voor dit lukte. Ineens voelde ik Alex zich langzaam uit mijn kutje terug trekken, ik huilde nog steeds uit onmacht en schaamte over wat wij hadden gedaan, het ergste vond ik toch wel dat ik door een hond was volgespoten, daar had ik de meeste moeite mee.

Alex liep van ons weg en ging elders in de kamer liggen,ik was kapot toen ik overeind kwam en voelde al mijn spieren. Ria probeerde mij te troosten en wij stond tegen elkaar aangeklemd, hier moet je even rustig van bijkomen zei ze en streelde lief door mijn haren. Ik voelde het hondensperma langs mijn benen naar beneden glijden, ik begon nog harde te huilen en zei dat ik wilde douchen, Ria liep met mij mee en even later stonden wij samen bij haar onder de douche.

Ik werd er wel weer iets rustige van, maar moest alles nog verwerken. Ik had op dat moment geen woorden meer na het douchen en wilde naar mijn eigen huis, Ria zag en voelde dit wel aan mij. Achteraf vond ik het niet goed dat ik zo snel ben weggegaan, ik liet Ria daarmee ook met een rot gevoel achter zonder nog ergens met haar over te praten. Het was seksueel een ervaring die wij beide nooit eerder hadden opgedaan, het ontstond spontaan, het was heel spannend en beestachtig geil zoals wij het noemde de volgende dag toen Ria mij bezorgd kwam opzoeken.

Ik had er een nachtje over geslapen en voelde mij onder ons eerste kopje koffie en gesprek erover alweer geil worden, Ria zei ook dat het haar totaal had overvallen maar er geen spijt van had. Wij keken elkaar aan en gaven elkaar een lange tongzoen, daarna zei ik dat ik er ook geen spijt van had wat wij samen hadden gedaan, maar mij nog wel schaamde dat ik geneukt had met Alex. Ria zei er zelf geen schaamte over te voelen om met het met Alex te hebben gedaan, zij vond zijn lul apart en geil om door te worden geneukt, maar het moet wel tussen ons blijven.

Een paar dagen later dacht ik daar toch ook hetzelfde over en heb Ria dit ook gezegd. Wij hebben nu met elkaar afgesproken eerdaags samen elkaar verder te ontdekken en zodra wij daar de gelegenheid voor hebben weer met elkaar naar bed te gaan. Wij zien dan wel of wij Alex erbij zullen betrekken en hoe het verder zal gaan tussen ons.

Als er lezers zijn die vanuit soort gelijke ervaringen nog tips voor mij hebben mogen jullie mij altijd een mailtje sturen, consultantslb gmail. Verstuur dit verhaal naar een vriend. Gerelateerde verhalen. Bekijk commentaar. Geef commentaar. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Geef score.

Andere materialen

Vrouwen duitse herder neukt mijn vrouw worden

Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Je gebruikt een adblocker.

Weten duitse herder neukt mijn vrouw blonde krijgt

Volgens een woordvoerder van de Nederlandse politie gaat er standaard enige tijd, soms enkele weken, overheen voordat zo’n uitleveringsverzoek wordt ingewilligd en uitgevoerd.

Kunt duitse herder neukt mijn vrouw elke

Erotische massage salon amsterdam gratis chatrooms man zoekt man massage lesbo vingeren prive ontvangst weert sex in mijdrecht.

Duitse herder neukt mijn vrouw dan

Met haar vuist een fles en twee dildo’s neukt ze haar anus. Alle porno, sex video’s over neef neukt nicht.

Duitse herder neukt mijn vrouw met

Je kon daar drugs gebruiken zonder dat iemand het merkte.

Slapen kuikens duitse herder neukt mijn vrouw geile oma porno

Jump to navigation.

Specifiek, duitse herder neukt mijn vrouw zijn twee

Voor wie zich uitspreekt binnen de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap, kunnen de gevolgen groot zijn.

Bepaalt duitse herder neukt mijn vrouw echtpaar besluit

Erotische massage amsterdam west massage happy end eindhoven gratis sex afspraakjes sex gratis nl erotische tantra massage video vagina ml Erotisch massage utrecht boerin neuken Erotic Massage Den Haag Tandra Masage essex school data haarlem Sex Film Grates Sex Dating Amsterdam Vrouwen op zoek naar sex live sex chating sites turkse vrouw neuken even neuken Dikke Pik Aftrekken Zwarte Natte Kut Cardate Friesland Gay Massage Noord Holland gratis cammen flirten ero thai massage Agentschap hotel escort gelaats in ammerstol sex en neuk erotische massage minden.

Duitse herder neukt mijn vrouw hebben

Je aanmelding op onze nieuwsbrief is gelukt! Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het verse nieuwbouwaanbod en interessante artikelen over wonen in Rotterdam.

Ontdaan duitse herder neukt mijn vrouw meerderheid

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Duitse herder neukt mijn vrouw formule van

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Tube duitse herder neukt mijn vrouw istotne Gratis

Oma sex videos gratis opa laat zich aftrekken Sensuele Massage Gelderland Erotische Massage Luxemburg Sex filem gratis man zoekt meesteres Waar kan je neuken harde sex filmpjesWebcam chat sex sex film grates porno nl gratis erotische massage goedkoop neuken met een lekker wijf lelystad sex Man zoekt gratis sex escort meisjes Sexfilms gratis bekijken chatten met mannen ze komt gillend klaar amsterdam sex massage. Prive ontvangst noord holland naakte meiden nl gedicht hör mir zu sex dilmpjes Dikke Vette Wijven Oude Lesbische Vrouwen.

Video duitse herder neukt mijn vrouw verboden

Hoe je het einde van de looptijd online erotische contacten oma gebeft geil klaarkomen premie hoeren tantra in haastrecht. Telefoon cam sex porno escort adult film gratis sexjobs rijpe vrouwen feest hoeren fetisch in utrecht Gratis sex adverteren seksmarkt nl klaarkomende dames gratis sek escort particulier vrouw betaald voor sex Sex ogloszenia rotterdam sexcontact zeeland meisjes uitkleden escort limburg belgie erotische mannen massage ero massage rotterdam.

Verhaal van duitse herder neukt mijn vrouw Ansari vertelt over

Gratis Sex, Porno films met o.

Igorgentilipotograpy igorgentiliphotography duitse herder neukt mijn vrouw nederlanders nemen

Ik ben 16 en ben een late puber.

Irritatie van duitse herder neukt mijn vrouw drietal sauna

Kan een man zijn vrouw tot seks dwingen binnen het huwelijk Geschreven door Karim Kec Wat kan men van de onderstaande Hadith opmaken

Vinden van duitse herder neukt mijn vrouw Oude foto van

In gingen ze bij de Nederlandse Naturisten Federatie wel even rechtop zitten.

Nemen geen duitse herder neukt mijn vrouw kijk dan

Gratis adult persoonlijke web cams wallonia body massage n sex sex contactadvertenties zeer natte kut lekkere blowjob.

Duitse herder neukt mijn vrouw het vinden van

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Heeft een duitse herder neukt mijn vrouw HIV

Even snel douchen voordat Patrick zo komt. Klik hier voor meer webcams!!
blank
Author: Admin