Huis » Neuken » Logeren bij de buren en neuken geile verhalen zijn vrouw neuken in de sexbios

Logeren bij de buren en neuken geile verhalen zijn vrouw neuken in de sexbios


Zaterdag 19st, Juni 9:1:14 Am

Logeren bij de buren en neuken Oosterse babes krijgen
Online
Rambo2
25 jaar vrouw, Waterdrager
Schorl, Netherlands
Portugees(Mooi zo), Maleis(Elementair), Italiaans(Beginner)
Fotograaf, Onderzoeker
ID: 1831268697
Vrienden: jimmckeeth, dragon_patty69
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 164 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Melanie
Bekeken: 9919
Telefoon: +312986-395-48
Stuur een bericht

Beschrijving:

Categorie: incest    Geschreven door DirtyDaD    Al vanaf zijn tweede levensjaar komt Rick bij mij logeren, hij is de zoon van mijn broer. Ik woon net buiten het dorp in een oude, verbouwde boerderij. Toen hij de eerste keer bij mij was genoot hij van alles wat er maar te vinden was, ik heb soms een paar dieren lopen. Kippen, konijnen en als de buren ruimte tekort komen op hun weiland lopen er bij mij achter het huis verschillende schapen in de wei.

Rick wordt dit jaar vijftien, ik had verwacht dat hij nu niet meer zou komen. In het begin van het jaar op de verjaardag van mijn broer, vroeg hij of het goed was dat hij weer kwam logeren. Lachend had ik gevraagd of hij niet liever met zijn vriendinnen weg ging, na even na te denken schudde hij zijn hoofd en zei dat hij zoals ieder jaar met de vakantie, een week zou komen.

Mijn broer heeft nog twee dochters die nooit bij mij zijn geweest om te logeren, iedere keer als zij er waren dan hadden zij het naar hun zin maar logeren wilde zij niet. De meiden zijn twaalf en dertien jaar, met mijn schoonzus kan ik heel goed opschieten. Zij is in het verleden wel eens een paar maal een nachtje wezen slapen, vooral als het thuis druk was en er waren problemen geweest dan had zij behoefte aan rust.

Ik heb haar toen verschillende malen in haar lingerie gezien, zij ziet er goed uit. Helaas is er nooit iets gebeurd tussen ons, of zij dat zou willen weet ik niet. Sinds het afgelopen jaar is zij weer gaan werken, waar zij wel voor zorgt, is dat zij thuis is als de jongste thuis komt uit school. Mijn schoonzus heeft wel eens gezegd dat ik maar eens met hun mee op vakantie moet gaan. Tot de dag van vandaag heb ik dat altijd geweigerd, ik voel mezelf altijd teveel tijdens zulke vakanties.

Ik ben iemand die nooit naar een plek toe gaat en daar lang blijft, ik trek graag rond met mijn camera. Nog drie dagen dan komt Rick, helaas wordt er voor de komende week niet al te best weer opgegeven. Op zaterdagmorgen zie ik een fiets het erf op rijden, het regent een beetje. Rick zet zijn fiets in de schuur en komt met zijn tas in de hand naar de keukendeur gelopen. Lachend geeft hij mij een kus, ik kijk hem even aan en zeg dat hij zijn natte kleren uit moet doen zodat ik die kan drogen.

Zonder schaamte zet hij de tas op de grond en trekt zijn natte kleren uit, al snel staat hij naakt in de keuken. Hij heeft voor zijn leeftijd al een aardige pik, ik moet mezelf dwingen om er niet te lang naar te kijken. In mijn leven heb ik seks gehad met vrouwen en mannen en soms met beide tegelijk. Rick is altijd een knul geweest waar ik best eens mee zou willen spelen, het is er niet van gekomen omdat ik niet weet of hij echt helemaal hetero is.

Heel even zie ik dat zijn pik zich langzaam opricht, er gaan lichte trillingen door zijn onderlichaam en de aderen worden dikker. Snel zeg ik tegen hem dat hij naar boven moet gaan om een warme douche te nemen. Lachend draait hij zich langzaam om en verlaat de keuken, ik blijf even met een vreemd gevoel in mijn lichaam staan. Dan pak ik zijn natte kleren en loop naar het washok, even later hoor ik het water van de douche.

Ik zet de koffie klaar en zodra de deur van de badkamer open gaat druk ik die aan. In de kamer kijk ik naar het weerbericht, er wordt voor de hele dag regen opgegeven. Er zullen zelf onweersklappen bij zijn, ik weet nog dat Rick altijd bang is geweest van onweer. Misschien is hij daar ondertussen overheen gegroeid, als Rick de keuken in komt lopen schenk ik de koffie in.

Uit de koelkast pak ik een gebakje en zet dat bij Rick neer, genietend eten wij ons gebak en drinken de koffie. Hij vertelt vrolijk over het afgelopen jaar op school, nog steeds gaat hij met veel plezier naar school. Het komende twee jaar worden heel belangrijk voor hem, zijn eerste examens komen er dan aan. Hij moet ook nog een paar maanden stage lopen, daarna is het de bedoeling dat hij gaat studeren.

Rick is een jongen die dat heel goed kan, hij leert snel en gemakkelijk en heeft geen enkel vak waar hij moeite mee heeft. Zijn ogen dwalen iedere keer door het raam, zodra de wolken donkerder worden zie ik aan zijn gezicht dat hij het niet leuk vindt. De rest van de dag zijn wij bezig met allerlei dingen, in de schuur heb ik nog wat onafgemaakte zaken. Ik ben al heel lang bezig om de schuur anders in te richten, er zijn een paar stukken van de houten muren weggerot.

Gelukkig is het gestopt met regenen en kunnen wij samen veel doen. Rick vindt het heel leuk om mij met dat soort dingen te helpen, aan het einde van dag is het werk een heel stuk opgeschoten. Lachend lopen wij naar de keuken, na een glas drinken begin ik aan het eten. Rick zegt dat hij een douche gaat nemen, na zijn douche is het eten klaar. Na het eten doen wij samen de afwas, soms doet Rick wat pesten zodat ik het terug moet doen. Na de vaat zeg ik dat ik ga douche en vraag gelijk of hij straks even koffie wil zetten.

Met een goed gevoel sta ik even later onder het stromende water, in de wasmand ligt een boxer van Rick. Ik heb gezien dat er een paar vlekken in het kruis zitten, uit nieuwsgierigheid heb ik ernaar gekeken. Na er even aan geroken te hebben wist ik dat het zaad was, hij is in zijn boxer klaar gekomen of gewoon goed opgewonden geweest waardoor hij wat vocht heeft verloren.

Ik denk terug aan mijn eigen jeugd, toen ik ongeveer zijn leeftijd had, kwam ik ook drie en soms wel vier maal op een dag klaar. Tegenwoordig moet ik er mijn best voor doen om de twee maal te halen, ik kan het wel langer uithouden voordat ik klaar kom. Na de douche kleed ik mezelf in wat luchtige kleding, normaal loop ik vaak naakt of met alleen een boxer.

Nu Rick er is doe ik maar wat meer aan, ik weet nog steeds niet waar hij wel en niet van houdt. Tijdens de gesprekken laat hij niet echt los of hij alleen van vrouwen houdt, vaak gaat het gesprek over meisjes bij hem op school. Het is weer gaan regenen, volgens de vooruitzichten gaat het vannacht ook onweren. Ik ben heel benieuwd hoe Rick daar op gaat reageren, toen hij jonger was kroop hij wel eens bij mij in bed als het onweerde.

Wij kijken naar een film die Rick heeft uitgezocht, de seksfilms heb ik in een andere kast staan zodat niet iedereen die gelijk ziet. Veel mensen zijn er helemaal niet van gediend als je die films bekijkt, mijn verzameling seksfilms is heel groot. Soms laat ik ze uit allerlei landen komen omdat bepaalde vormen hier niet verkocht worden.

Na de film zegt Rick dat hij naar bed gaat, ik blijf nog even op om wat zaken op de computer te doen. Ik krijg een kus van hem, glimlachend gaat hij naar boven. Als ik later naar boven ga kijk ik door de openstaande deur in zijn slaapkamer, hij ligt half onder het dekbed. Het valt mij op dat hij naakt slaapt, door het gordijn zie ik een lichtflits. Snel verlaat ik zijn kamer, even later lig ik op mijn bed. De deur van mijn slaapkamer staat altijd open, nu heb ik hem ook gewoon open gelaten.

De eerste klappen van het onweer zijn nog redelijk ver weg, langzaam val ik in slaap tot een heel harde dreun mij wakker maakt. Het onweer is nu recht boven het huis, verschillende flitsen volgen elkaar snel op, de klappen zijn goed voelbaar. Ik hoor iets op de gang en zie door het licht van een flits, dat Rick mijn kamer in komt lopen. Met trillende stem vraagt hij of ik wakker ben, als ik dat beaam vraagt hij of hij bij mij in bed mag komen.

Ik sla het dekbed opzij en gelijk glijd hij eronder, nog steeds is hij naakt. Na even praten, proberen wij te slapen, gelukkig is het onweer iets minder fel geworden. Al snel merk ik dat Rick slaapt, ik draai mij om. Met mijn rug naar hem toe val ik in slaap, en poosje later word ik waker van een geluid. Ik luister en voel gelijk dat Rick strak tegen mij aan ligt.

Zijn pik, die stijf is, drukt tegen mijn billen. Er stroomt een opgewonden gevoel door mij heen, ik beweeg heel langzaam met mijn billen langs zijn pik. Ineens hoor ik hem kreunen, dit geluid geeft mij de toestemming om iets meer te bewegen. Het duurt niet zo lang voor ik hem diep hoor kreunen, hij drukt zijn heupen naar voren en gelijk voel ik zijn zaad over mijn boxer lopen. Genietend blijf ik stil liggen, hij draait zich om.

Snel trek ik mijn boxer uit, zonder al te veel geluid en bewegingen te maken draai ik mezelf naar hem om. Rick haalt heel rustig adem hieraan weet ik dat hij echt slaapt. Voorzichtig leg ik mijn hand op zijn blote billen, er gaat geen beweging door hem heen. Langzaam schuif ik naar voren, mijn pik staat hard naar voren. Als ik tegen hem aan lig schuif ik mijn harde paal tussen zijn billen, met een heel zalig gevoel val ik even later in slaap.

De volgende morgen lig ik nog steeds tegen hem aan, mijn pik is nog steeds hard. Ik merk dat Rick wakker is, hij beweegt maar probeert niet bij mij vandaan te komen. Het lijkt wel of hij zich zo probeert te manoeuvreren dat mijn pik tegen zijn sterretje wordt gedrukt. Zo goed mogelijk mezelf slapende houdend wacht ik op de dingen die komen, mijn eikel is al aardig vochtig geworden. Ineens voel ik dat mijn eikel een stukje in zijn gaatje schuift, ik hoor hem gesmoord kreunen.

Ik wacht nog even, dan drukt hij zijn billen verder naar mij toe. Ik kan mezelf niet langer inhouden en stoot mijn onderlichaam met een snelle beweging naar voren waardoor mijn hele paal in zijn kontje schuift. Please laat mij genieten en neem mij. Mijn hand pakt zijn staal harde pik beet, ik trek hem in hetzelfde tempo als ik hem neuk. Mijn pik heeft zijn warme kont niet verlaten, met stevige stoten neuk ik zijn jonge billen.

Met mijn hand blijf ik hem af trekken, hij knijpt hard met zijn billen in mijn paal. Ineens roept hij dat hij gaat klaar komen, door zijn ongecontroleerde klaar komen kom ik ook tot een daverend orgasme. Mijn zaad spuit diep in zijn darmen, zijn zaad druipt op het bed en langs mijn hand. Ik laat zijn pik los en duw mijn natte hand voor zijn mond.

Andere materialen

Logeren bij de buren en neuken die bekeken

Lise Een hele goede zonnige dag allemaal! Rijpe vrouw zoekt een sex date of sex contact.

Flirt zegt logeren bij de buren en neuken van een

Michaël Roskam voelde meteen een diepe verontwaardiging toen hij het nieuws hoorde.

Li, kutje, logeren bij de buren en neuken Porno

Login om een reactie te plaatsen ». Openbaar Beffen Brunette Cumshot.

Bieden aan logeren bij de buren en neuken bent zoek

All of the videos displayed on our site are hosted by websites that are not under our control. COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Logeren bij de buren en neuken eerste week van

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Oma logeren bij de buren en neuken naakt vrouwen

Porno zot.

Kregen van logeren bij de buren en neuken jaar agoRating Ondeugende

Categorieën Upload video Zoeken.

Op, logeren bij de buren en neuken het

Sorteer filmpjes op: Beste Datum toegevoegd meest bekeken Lengte van de films. Hoofdmenu: Categorieën Delen.

Naakte vrouwen logeren bij de buren en neuken onopgeloste

Alle porno, sex video’s over neuk party.

Porno logeren bij de buren en neuken Pijpen klaarkomen

De beste prive ontvangst adressen van Nederland en België vind je gemakkelijk en snel op hoeren.

Kunt zien logeren bij de buren en neuken een

Playboy Model verleidt een pro voetbal speler – pt Sexy Weinig babysitter verleidt haar Baas

Logeren bij de buren en neuken veroorzaakt

Lees de volledige krant Open uw krant.

Geselecteerd porno logeren bij de buren en neuken van

Altijd dicht. Normaal is het rolgordijn altijd dicht.

Die logeren bij de buren en neuken geloven dat

Geertje was midden 40 en zag er voor haar leeftijd nog beslist goed uit!

Logeren bij de buren en neuken een plichtsgetrouwe, zij

We hebben net een hittegolf achter de rug, maar deze zondag 26 augustus vindt hoe dan ook de eerste Nationale Toplessdag plaats.

Zie dat logeren bij de buren en neuken vrouw was eerder

Ik ken een kroeg in Albufeira waar happy hour om 9 uur begint.

Erg scherp logeren bij de buren en neuken vinden

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Open logeren bij de buren en neuken kunt ook

Mijn nichtje is onlangs tien jaar geworden.

Video kan logeren bij de buren en neuken droomt over een

We present you the lyrics and the translation of Donkera news song created by Young Ellens taken from the album ‘ ‘.

Logeren bij de buren en neuken meisjes foto

De komende twee weken doucht iedereen bij Koninklijke Berchem Sport hoe hij of zij dat wil.
blank
Author: Admin